Szerzői jog

A http://www.haccprendszerkiepites.hu domain (továbbiakban: Honlap) alatt található információk és adatok a Create 2002 Kft. szellemi tulajdona, és így a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogvédelemben részesülnek különös tekintettel a következők: a honlap szövege, szófordulatai, címsorai, letölthető cikkei és dokumentumai, blog bejegyzései, grafikák, szimbólumok, médiák, egyéb anyagok.

A Honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a Create 2002 Kft. írásos beleegyezésével engedélyezett.

Ha máshol megjelenik egy cikkünk, tanulmányunk egyéb szellemi termékünk egészben vagy részletekben, előzetes egyeztetés szükséges minden esetben, melynek során áttekintjük a publikáció előtt a szerkesztett anyagot.

Szükséges minden esetben megjelentetni a forrást az alábbi formába:

“Forrás: Szerző Neve, Cég neve (Create 2002 Kft.), Domain címe (www.haccprendszerkiepites.hu)”
Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a Create 2002 Kft. előzetes írásos engedélye szükséges, és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után is.

Jogosulatlan felhasználása esetén jogaink védelmében, és a jogsértés megállapítása céljából bírósági vagy hatósági eljárást kezdeményezünk.

Felelősség

A Honlapon található segédletek, tippek és tanácsok kivitelezésének következményeiért, a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért a Create 2002 Kft. nem vállal felelősséget, kivételt képez ez alól az az eset, amikor a személyes közreműködésünk, felügyeletünk és írásos beleegyezésünk alatt történik az elvégzett munka, változtatás.

Biztonság

A Create 2002 Kft. elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a tőlünk telhető legmagasabb fokon, megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A Create 2002 Kft. nem adja el, nem adja bérbe az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Create 2002 Kft. az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Adatkezelési nyilvántartási szám

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi adatokkal és nyilvántartási számon nyilvántartásba vette:

Adatkezelő: Create 2002 Kft.
Székhely: 6763 Szatymaz, Barackvirág u. 52. (volt Hámán Kató utca)
Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-54052/2012.